måndag 25 oktober 2010

Lanet

ojoj vad det kommer updates nu! Tyvärr har det varit lite klent med det nu i helgen, då de flesta i guilden antingen varit ute och festat, varit på lan eller gjort både och så här kommer en liten update.

På fredagen var det dags för ännu ett dance-off, inte jättelyckat men vi lyckades få ett par stycken att dansa med oss i alla fall!


På bilden ovanför syns Bengtgunnar mitt i bild, han var 13 år gammal och kallade alla som sa något "dissigt" för "du är inger utan k!!" (3 minuter senare..) "*kingen" Åh Bengtgunnar, sen försökte han även suga av Huggez, vilket vi tyckte att en p12a gör bäst egentligen. Kn ju säga att vi kickade honom från guildet ganska fort. Sedan kom en full kille och ville anmäla vårat guildnamn för att det säkert kommer vara någon som får inspiration av det och tar livet av sig -.- Taeqwon lyckades dock få honom att inte göra det och förklara att vi har fått guildnamnet från en riktigt bra låt.

På lördagen hände inte så mycket, Kittylicous, Huggez och Taeqwon dingade alla 80 på fredagen så de resterande som redan var 80 joinade oss i vårat HC-farmande (ska nog förklara alla begrepp i ett separat blogginlägg någon gång så ni som inte spelar också förstår :) ) Kittylicious lyckades få en drake, hon gillar ju mounts så hon blev glad, nu slipper hon flyga på ett fult hundlejon


På söndagen försökte sig Kittylicious och Koibito sig på "For the horde" såhär såg det ut när vi började

Det var många som kom och ännu fler samlades efter att bilden hade tagits, Ironforge gick bara fint, det var inte så många som dog men det fanns vissa som var otåliga på att ta sig därifrån och ta sig vidare mot Stormwind...

Vi tog tåget ändå ^^ trots att många försökte få oss att itne göra det, efter det gick det bara utför ändå så. Att vara otålig när man spelar wow är inte alltid så bra..

Nu har ni fått lite inlägg från iaf tre spelare i guilden, hoppas de få läsarna vi har har det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar